Catalan Basque Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ChillOut/DeepHouse/Lounge

SAXSESSIONS by PEP POBLET

Poder oferir la millor música per amenitzar la sessió, des del CHILL OUT més actual a les improvitzacions LOUNGE & DEEPHOUSE, i sempre amb el segell personal de PEP POBLET.

En els últims temps han aparegut en el mercat (inclús en les radio fòrmules) cançons en què l’instrument solista és el saxo, interpretar en directe aquestes cançons ( Jubel, Changes, Sun goes down, Mr. Saxobeat, Fireball, etc ) donen aquest punt d’originalitat i exclusivitat per a la vostra festa!!!

Us aporta aquesta nova forma de disfrutar de la música en directe .

Una base musical, una amplificació adequada gracies a un so digital d’última generació, i una microfonia inhalàmbrica que li permet arribar amb el seu saxo a tots els espais de l’esdeveniment.


PALAIS NOIR: PEP POBLET & CASPER

PALAIS NOIR es el nou projecte del pianista i compositor polonès CASPER IVEL i PEP POBLET per investigar en el món del LOUNGE & DEEPHOUSE & NU JAZZ, temes propis treballats a quatre mans, gràcies a l'experiència de CASPER en el sector, a través de l'anterior grup que tenia a ALEMANYA i que va girar per BÈLGICA, HOLANDA, FRANÇA i ALEMANYA en infinitat de Festivals.


En l'enllaç següent de SoundCloud pots escoltar com sòna:


Contacta amb PEP POBLET Descarregar DOSSIER

TWITTER PEP POBLET