Catalan Basque Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

2020: 40 ANYS DE CARRERA PROFESSIONAL

Aquest proper any 2020 farà 40 anys de la primera vegada que PEP POBLET va pujar a l’escenari formant part d’una banda estable.

Estem preparant una sèrie de propostes per aquest proper any 2020: Un Un LLIBRE "MUSICAL", un CONCERT CENTRAL i una GIRA DE CONCERTS.PEP

La Nit del 1 de Gener de 1980 va ser la primera actuació amb la primera de Banda, i partir d’aquell dia hauran passat 40 anys, més de 5.000 concerts, 25 països, integrant d'orquestres com LA SALSETA DEL POBLE SEC, L’ORQUESTRA MARAVELLA , gires amb artistes com LLUIS LLACH, DUBLE BUBLE, DAVID BISBAL, MANUEL CARRASCO, SOPA DE CABRA, NINA, BETH, MARINA ROSSELL, PAU RIBA, VICTOR MANUEL Y ANA BELÉN entre molts d’altres, a televisió en les bandes de OPERACIÓN TRIUNFO o ANDREU BUENAFUENTE a TV3 són alguns dels llocs on l’hem pogut escoltar.

Més de 100 discs per artistes de tots els estils o els seus 7 discos propis en el mercat també diuen molt de l’inquietut d’un músic inconformista.

Encara no podem explicar gaires coses però les propostes són:

-Un CONCERT CENTRAL amb actuacions de varis formacions en les quals ha participat en PEP .

-Un AUDIO-LLIBRE amb recull dels 40 anys i amb cançons d'autoría pròpia.

-I Gira a Duet amb el seu company i productor dels 4 CD'S en solitari XAVI IBAÑEZ .

PEP

I per anar fent boca del que es podrà escoltar en la Gira, el tema MANDELA que va ser videoclip del CD "3"Contacta amb PEP POBLET

TWITTER PEP POBLET