caeunlenfrdeitptrues

revisitant "ELLES" - Nous concerts de PEP POBLET & NITO FIGUERAS

"ELLES" va ser el segon projecte de PEP POBLET & NITO FIGUERAS després del VERSIÓ ORIGINAL, amb el Concert del dia 6 de Juliol a SANT PERE DE CASSERRES tornen a revisitar aquelles cançons dedicades a noms de Dona.

Dins el Festival de SANT PERE DE CASSERRES es reprenen els concerts en format de Duet de PEP POBLET & NITO FIGUERAS.

PEP

Cançons totes elles titulades i dedicades a ELLES, temes com LUCIA (J.M.Serrat), MICHELLE (The Beatles), BILLIE JEAN (M.Jackson), SUZANNE (Leonard Cohen), LAURA (Lluis Llach), o ROXANNE (The Police) entre d’altres (amb alguna sorpresa inclosa), i que amb l’estil personal de PEP POBLET & NITO FIGUERAS vàren pendre un nou concepte.


La proposta a DUET és "REVISITAR" les cançons d’aquest disc amb l’absoluta evolució que ha generat els 2 anys de Gira passejant les cançons d’aquest disc per tot el país.Article del Periodista i escriptor MARTÍ GIRONELL que va publicar en EL PUNT/AVUI:

ELLS
Costa molt, no és gens habitual, que un artista et deixi entrar fins a la cuina per veure com s'elabora i com se serveix l'obra que ha creat.
Només els que tenen molt d'ofici, els que tenen els dits pelats de tant tocar i moltes actuacions a l'esquena, són capaços d'obrir les portes de l'estudi de gravació perquè vegis, notis, vibris i t'emocionis al seu costat perquè la música és emoció i ells ho tenen molt clar.
Ells són en Pep Poblet i en Nito Figueras. Músics amb molt d'ofici. Obrers de la música, l'han treballada tant i tant a fons que es coneixen les partitures de memòria. Orfebres, artesans que treballen les seves joies a mà. Perquè ells són músics fets de música.
L'altre dia una cinquantena de persones vam tenir l'enorme plaer i privilegi que ells ens convidessin a assistir –i participar– en la gravació en directe a l'estudi 44.1 d'Aiguaviva del seu nou disc. En Pep i en Nito han concebut un disc titulat Elles i que és un homenatge a una colla de temes amb nom de dona.
Des de Michelle a Roxanne passant per Rosó, Suzanne, Billie Jean o Laura. Per arrodonir la feina, l'accent femení de Mone i Txell Sust que hi col·laboren. Hi ha alguna sorpresa que no els desvelaré però que a partir del sis de març quan els les presentin totes elles, ja m'ho sabran dir! N'han respectat l'essència però ells els han fet uns vestits depenent de la personalitat de cadascuna d'elles: elegant, seductora, minimalista, càlida, sensual... Porten la música a la sang, dominen les notes fins a tal punt que se saben les cançons que interpreten a la perfecció i això els permet fer-ne les seves personals i particulars versions.
Ells són capaços de fer-ho perquè poden però també perquè entenen la música com una festa i per això volen compartir-ho amb els seus seguidors i perceben que la música hi guanya. El músic sol no fa bon so i si té l'escalfor del públic l'emoció es multiplica i el resultat és rodó. Un acte de generositat com el que ens han ofert només podia sortir d'ells.
Contacta amb PEP POBLET