caeunlenfrdeitptrues

Inauguració ÀLIGA Restaurant a El Tarter ANDORRA

El passat dissabte 2 de Febrer, al migdia, es va inaugurar el RESTAURANT ÀLIGA, situat a peu de la pista d’esquí que porta el mateix nom. El nou local, que pertany a l'HOTEL NÒRDIC , es va engalanar per mostrar l’excel·lent proposta gastronòmica. Malgrat el temporal de neu que va caure sobre el Tarter, l’estrena va enregistrar un ple absolut, entre el qual cal destacar diferents personalitats de la vida política i empresarial del país i l'actuació en directe de PEP POBLET.


PEP

Els privilegiats que no es van voler perdre l’esdeveniment, van poder gaudir de les delicatessen de la nova carta, amb una proposta de fusions sensorials i culinàries, especialment dissenyades per a captivar els sentits dels comensals més exigents.

PEP


Entre les noves propostes que podeu trobar a la seva carta, hi ha diferents opcions com ara gambes amb vinagreta de pinya, mesclum de germinats i cruixent de fruits secs o duo de bacallà amb olives i nous, salsa suau de romesco, tomàquets confitats i enciams, entre altres, com a entrants. Com a segon plat, podeu triar entre diferents opcions, però una bona elecció seria, el turnedó de bou, niu de verduretes i salsa fosca o galta de vedella estofada sobre un llit de milfulls, foie-gras de pollastre i salsa de xocolata. I, per finalitzar, un tàrtar de fruites, melós de duo de xocolates o mousse de formatge. Però, la seva carta és més extensa i el millor és visitar el restaurant i triar entre les diferents opcions que el xef us proposa en cada temporada.

PEP


enllaç a les fotos de DONA SECRET