caeunlenfrdeitptrues

DUBLE BUBLE "El retorn dels Dinosaures"

Nascuda la banda a principi dels vuitanta, DUBLE BUBLE va convertir-se en una de les bandes de referència del pop-rock català fins que l'any 1989, el grup va comunicar el seu final.
Del llançament del seu primer disc, Urbi et orbi (AudioVisulas de Sarrià, 1985), ja en fa 33 anys però després d'un gran silenci musical, Duble Buble va tornar a pujar a l'escenari per oferir el concert del seu retorn a la plaça de Fra Bernadí de Manlleu el passat 15 d'agost.

Ho vàren fer acompanyats de JOAN CROSAS, membre del també conegut grup ESQUIROLS i de l'ARNAU TORDERA de OBESES.
MARI MARTINEZ, RAMON FERRER, MET COROMINA, LLUISA LATORRE, FRANCESC LATORRE, FONSU COROMINA i PEP POBLET , eren els integrants originaris del grup i que ara el grup torna amb les incorporacions de LAURA SEGARRA, LAURA DOMENCH i JORDI GAS en el lloc de MARI MARTINEZ i LLUISA LATORRE .

PEP

El retorn íntegre de la banda després que el 1989 van parar màquines, es va produir amb l'edició de Recull (AudioVisuals de Sarrià, 2001),
una selecció de setze cançons en format d'àlbum, i amb Revisitant (L'Indi Music, 2006), també disc recopilatori dels seus temes més emblemàtics.

DUBLE


PREMSA:

ENDERROCK

NACIÓ DIGITAL

EL9NOU

LA TORNADA

EL TER

fotos FACUND PEREZ

fotos XEVI VILAREGUTPel que fa a actuacions, es preveu alguns concerts al llarg del proper any.DUBLE


XARXES SOCIALS:

FACEBOOK

INSTAGRAMDUBLE