caeunlenfrdeitptrues

Festival "CANTEM AMB SANT TOMÀS"

El passat 10 de Març es va celebrar el Festival "CANTEM AMB SANT TOMÀS" com a primer acte de celebració dels 40 anys de EL9NOU.
Un Concert on tota la recaptació va anar directament a la Institució de "SANT TOMÀS" on alumnes i usuaris vàren compartir escenari amb varis artistes osonencs de diferents disciplines.
En PEP POBLET ho va fer per partida doble, un Duet amb l'ALBA JANÉ i amb el grup DUBLE BUBLE que ho vàren fer amb 3 usuaris.

La festa de celebració dels 40 anys d’EL 9 NOU va ser memorable. Una nit extraordinària de música a L’Atlàntida amb actuacions de músics osonencs i d’artistes de Sant Tomàs. L’acte, que va comptar amb la presència del president del Parlament, Roger Torrent, va omplir L’Atlàntida.
Tot el públic va acabar aplaudint, dempeus, amb tots els artistes dalt l’escenari després d’una sorpresa final, la cançó ‘Torna, torna Serrallonga’ interpretada per Joan Crosas. La recaptació de les entrades, gairebé 10.000 euros, es destina íntegrament a Sant Tomàs. Aquests diners serviran per comprar una màquina temperadora per treballar la xocolata al nou obrador de l’associació.


PEP

foto: Albert Llimós / El9Nou


Actuació PEP POBLET & ALBA JANÉ

La vetllada, que va ser retransmesa en directe per EL 9 TV, EL 9 FM i EL9NOU.CAT, va ser molt intensa amb la presència de diferents grups i artistes que van interpretar alguns dels seus temes més coneguts acompanyats de persones usuàries de Sant Tomàs en algun instrument o a les veus.
Es va projectar un vídeo de repàs de la història d’EL 9 NOU i va haver-hi, també, parlaments a càrrec del director general d’EL 9 NOU, Jordi Molet; el president de Sant Tomàs, Antoni Ramírez; el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntamet de Vic, Josep Arimany, i el president del Paralment, Roger Torrent. Arimany va excusar l’alcaldessa, Anna Erra, que no va poder-hi ser present i que va felicitar Sant Tomàs i EL 9 NOU a través d’un vídeo.

PEP

foto: Albert Llimós / El9Nou


Actuació DUBLE BUBLE

El públic va bolcar-se en un espectacle, presentat per Natàlia Peix, amb la col·laboració de Joel Leon, Miguel Talavera i Sergi Ibáñez.
Van obrir el foc els centellencs Bonobos, amb la col·laboració de Miquel Parareda i Mercè Cunill a la percussió,amb el seu èxit “La Vida”. El percussionista rodenc Santi Serratosa va estar acompanyat d’un grup d’onze membres de percussió corporal i dotze més amb pals de pluja. El cantant irlandès de folk Matthew McDaid, establert a Rupit, va cantar “Hungy At Down” amb Júlia Palacios al violoncel. El grup manlleuenc de hip- hop Resiliència va interpretar “Dilluns” amb Special Flow, un cos de vuit ballarins de hip-hop que té Sant Tomàs. El cantautor Guillem Ramisa i el trompetista Miquel Rojo van comptar amb la veu de Joan Barneda en la interpretació del “Quant amor tens a dins?”.
Pep Poblet, amb Alba Jané al teclat, van escollir un combinat de tres coneguts temes de Lluís Llach. El manlleuenc Roger Usart va escollir del seu cançoner “Dear old lover” per interpretar en companyia de Minerva Comerma al violoncel. I van retornar els mítics Duble Buble per recuperar “Perduts enmig de l’espai” amb les veus d’Ivan Expósito, Sergi Bustillo i Jordi Comes. “Jo vull ser la meva iaia” va ser el tema més conegut de La Iaia, que el seu compositor, Ernest Crusats, va cantar acompanyat de la veu d’Eloi Collell. El grup de rumba Pelat i Pelut va escollir “Quatre llunes”, una lletra de Víctor Sunyol, amb el qual Marc Villegas els va portar el ritme des de la bateria. I, al final, el Torna, torna Serrallonga de Joan Crosas.
L’acte es va cloure amb un aplaudiment interminable.


Video sencer del festival