caeunlenfrdeitptrues

PEP POBLET & JOAN GARROBÉ - Concert "NADAL 2.0"

Sota l'encàrrec de les CAVES AGUSTÍ TORELLÓ MATA va nèixer a les passades Festes de Nadal el Concert "NADAL 2.0" entre els SAXOS de PEP POBLET i les Guitarres de JOAN GARROBÉ, va ser tal la comunió de gustos musicals dels 2 músics que han decidit oferir aquesta Concert com a proposta estable .


PEP

Amb un repertori escollit de Nadales, tant clàssiques com modernes, de casa nostra o internacionals, cançons populars, temes molt coneguts per a tots, amb el segell que han donat als arranjaments i a la manera de fer-los en directe, i perquè aquest Concert sigui del tot una celebració com mereix un Concert de Nadal.


VideoDemo:PEP POBLET
Ha format part de DUBLE BUBLE, la SALSETA DEL POBLE SEC, l'orquestra MARAVELLA, ha participat en les gires de LLUIS LLACH (Un pont de mar blava / Porrera), SOPA DE CABRA (La Nit dels anys), MANUEL CARRASCO (Quiereme), DAVID BISBAL(Corazon latino / Buleria / Premonición), VICTOR MANUEL y ANA BELEN (Tal para Cual), ha col.laborat en concerts amb JA T'HO DIRÉ, PAU RIBA, MARINA ROSSELL, GEMA 4, BETH, O.T., etc.
En el món de la televisió ha format part de la BANDA DE "EL TERRAT" en els programes de TV3 "SENSE TÍTOL", "LA COSA NOSTRA" i "UNA ALTRA COSA" amb L'ANDREU BUENAFUENTE (1996 fins 2004) i amb les bandes dels programes "CANTAS O QUÉ" (Antena3-2006) "UNO DE LOS NUESTROS" (TVE-2013) i "MIRA QUIEN BAILA" (TVE-2014).
En Teatre ha col.laborat amb ELS JOGLARS, PEP BOU, ha protagonitzat amb l'actriu ROSA CADAFALCH els espectacles "La meva veu a les vostres mans" &  "Sensacions", amb l'actriu GEORGINA CARDONA els espectacles "Amor, Amor, Catàstrofe" & "Maragall Íntim", amb l'actriu ESTEL SOLÉ "Dones que estimàven un saxo", amb l'actriu ÀNGELS BASSAS l'espectacle "Nova York Escrita", amb els actors  DAVID BAGES & JORDI BOIXADERAS l'espectacle "EsguARTS",  "A Prop del Mar" amb la NINA i el grup PORT BO i el musical "FOREVER KING OF POP" homenatge a Michael Jackson.
Com a músic de gravació ha enregistrat més de 100 discs amb diferents grups de tots els estils, a més de gravacions per a publicitat, ràdio o TV, i bandes sonores de pel·lícules. Té 7 discs al mercat: VIATGES (2000) / BLAU (2001) / 3 (2006) / SAXOLOGY (2010) / VERSIÓ ORIGINAL (2013) / ELLES (2015) / #enCantats (2017)

JOAN GARROBÉ
Va néixer a Barcelona i va començar els seus estudis musicals al conservatori de la seva ciutat. Posteriorment va se deixeble de EDUARDO SAINZ DE LA MAZA i de la gran guitarrista argentina MARÍA LUISA ANIDO. Va rebre lliçons de YOSHIMI OTANI i DAVID RUSSELLi de qui considera que va ser el seu autèntic mestre, el prestigiós JOSÉ TOMÁS.
La seva carrera en solitari l’ha dut a tocar a Espanya, França, Bèlgica, Holanda, Itàlia, Bulgària i Japó. Ha format part de ombroses formacions de cambra i ha participat com a solista en la interpretació de diversos concerts per a guitarra i orquestra amb formacions com el quartet Haydn de la RTV búlgara, l’Orquestra Ciutat de Barcelona, la Frysk Jeugd Orchestra, la Orquestra de Cambra de l’Empordà o la Orchestra da Camera di Torino.
Al mateix temps,el seu interès pel jazz i la música moderna l’han dut a col·laborar amb músics com MANEL CAMP, EDURAD INIESTA, CONRAD SETÓ, CARLES BENAVENT o PERE BARDAGÍ, amb que va fundar el quintet Cordes Invisibles.
Ha participat com a guitarrista, arranjador o director musical en més de trenta treballs discogràfics i cinematogràfics. Entre els seus enregistraments personals, destaquen “Sense Trampa” amb CORDES INVISIBLES, “Música Infidel”, amb JORDI CAMP i LLUIS RIBALTA i el treball en solitari “A Mig Camí”, amb un repertori escrit o arranjat específicament per aquest CD que inclou obres de MANEL CAMP, JOAN ALBERT AMARGÓS, TONI-OLAF SABATER, TOTI SOLER i CONRAD SETÓ entre altres, que és una mostra del seu concepte global i eclèctic de l’estètica musical.

PEP

VideoClip Nadala "QUAN L'AIRE ET FALTA":


PEP