caeunlenfrdeitptrues

estrenes #enCantats VIC / BARCELONA / SALT

Els passats 24 de març, 26 i 28 d'abril vàren ser les dates escollides per a fer la Trilogía de presentacions del nou disc #enCantats de PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST a VIC, BARCELONA i SALT.


-24/3/2017 L'ATLÀNTIDA de VIC: Una Sala plena de gom a gom, un públic amb moltes ganes d'escoltar aquest nou projecte i que vàren disfrutar de les 11 cançons dels CD, podriem dir-ne "Una nit perfecte".

Després de la gravació "VERSIÓ ORIGINAL" al 2013 en directe i la presentació de "ELLES" al 2015 en format de DUET ara era l'hora de posar de llarg el disc fet a TRIO, el primer concert no podía fer-se en millor que en el ja anomenat "escenari talismà" de L'ATLÀNTIDA.

PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST

enllaç Notícia EL9TV - L'INFORMATIU
-26/4/2017 LUZ DE GAS de BARCELONA: Gran nit, sala emblemàtica, escenari magnífic és el que vàren poder disfrutar tant PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST com el públic que va anar a la Sala LUZ DE GAS.
Companys d'ofici, músics, actors, i gent reconeguda dels mitjans de comunicació que els vàren fer costat en aquesta nit d'estrena.

PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST
-28/4/2017 LES BERNARDES de SALT (GIRONA): aquest cop tocava presentar el nou disc al poble natal d'en NITO FIGUERAS.
La seva gent va omplir la Sala de Concerts de LES BERNARDES com en les dues vegades que PEP POBLET & NITO FIGUERAS havíen presentat els dos anteriors treballs, conjuntament amb L'ATLÀNTIDA de VIC.

PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST

VIDEO-RESUM DE 4 CANÇONS: