caeunlenfrdeitptrues

Campanya solidària COMPTEM AMB TÚ

COMPTEM AMB TÚ es una campanya solidària per recaptar fons per a l'entitat OSONA CONTRA EL CANCER PEP POBLET és un dels 40 ambaixadors que seran els responsable d’activar les cadenes solidàries que, a través d’una peça física que simbolitza el relleu de les curses atlètiques, passaran de mà en mà fins arribar a 25 persones i tancar, així, cada cadena solidària amb 25 persones que contribuiran al projecte.

Si vols col.laborar i fer un relleu amb en PEP POBLET, fés un mail a aquesta mateixa web o fer la teva aportació directament a la web del projecte COMPTEM AMB TÚ

LA FESTA
Aquest any, per Sant Joan, es proposa viure la revetlla d’una manera diferent: celebrant la solidaritat de la nostra comarca i donant suport al darrer projecte d’Osona contra el Càncer, la recaptació de fons pel programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte del Consorci Hospitalari de Vic. Volem canalitzar esforços en la lluita contra el càncer, sumant-nos a la feina d’aquesta entitat exemplar. I tot plegat, no és per celebrar-ho la nit del 23 de juny?!

La revetlla es farà als jardins de Cau Faluga, l’antiga colònia Rusiñol de de Manlleu a partir de les 22.30h: una vetllada per passar una bona estona amb tapes, zona lounge, actuacions musicals i DJ amb música dels 80 i els 90. El tiquet solidari inclou l’accés al recinte, consumicions i l’accés a les actuacions musicals.

Es necessiten 50.000 euros… i comptem amb tu per aconseguir-los!