caeunlenfrdeitptrues

VALLVIVA Festival 2023

PEP POBLET va participar en aquest Festival en el dia "clau" del 4 dies compartint cartell amb JOAN DAUSÀ i LA GUARDIA i que vàren penjar el cartell de SOLDOUT amb més de 2.000 persones en una nit irrepetible.
PEP


PEP POBLET: Tot un placer ser-ne escollit per formar part de l'edició 2023 del VALLVIVA FESTIVAL.

PEP

El Vallviva és un festival solidari que va néixer l’any 2021 com a iniciativa de l’empresa ROYALVERD. Un any més tard, naixia la Fundació VALLVIVA, fundada conjuntament amb l’empresa NOEL ALIMENTÀRIA. En aquesta tercera edició, VALLVIVA ha crescut propostes, nous artistes i també un nou projecte social. La Fundació Vallviva emprèn un projecte de col·laboració amb el Campus Vall d’Hebron, un centre de referència mundial en l’àmbit de la investigació de la salut i especialment del càncer. HO DONAREM TOT per la investigació i la millora de la salut de les persones.


PEP

El Festival VALLVIVA neix del compromís dels seus promotors amb la comarca de la Garrotxa, així com el compromís amb l’esperit solidari. D’aquesta manera, el Vallviva pretén fomentar l’activitat cultural i d’oci a la Garrotxa, projectant alhora una imatge de turisme de qualitat, i fent que la integritat dels beneficis del festival vagin destinats a projectes socialment responsables.


PEP

Fotos: VALLVIVA FESTIVAL

WEB VALLVIVA