caeunlenfrdeitptrues

PEP POBLET BAND

Pep Poblet en concert


Després de 20 anys d'experiència treballant en multitud de projectes per a altres artistes, Pep Poblet i Xavi Ibañez (productor) es van posar mans a l'obra en la gravació del que seria el seu primer projecte conjunt "Viatges", en el qual obren i ensenyen les seves cartes dins del mercat de "smooth jazz" que en aquell moment encara no hi havia en el mercat al nostre país.

Han passat 10 anys, 4 discs, "VIATGES", "BLAU", "3" i "SAXOLOGY", nominacions als premis de la música,excel.lents crítiques tant del disc com del concert en directe.Aquest any han vist gratificat el seu treball amb la inclusió de la seva música i el seu nom al canal de ràdio "SMOOTH JAZZ ALL SAX SHOW" al costat dels més importants instrumentistes del món del "smooth jazz".

L'any 2008 va presentar el seu disc "3" a L'AUDITORI de BARCELONA amb gran èxit, això va propiciar que el seu concert fos seleccionat per a la gira que la Generalitat de Catalunya i L'Auditori de Barcelona ofereixen als municipis. PEP POBLET BAND és un concert recomanable per a tot tipus de Festivals, ja que el seu estil obert, fusionat i actual arriba a tot tipus de públic, sigui especialista o no en aquest estil.

Un so fidel als discos i amb una contundència digna de les millors bandes de directe.

PEP POBLET saxos
XAVI IBAÑEZ piano, teclats i direcció musical
GINA MARTINEZ veu
JOAN VINYALS guitarres
IGNASI ZAMORA baix
ENRIC ILLA bateria

Contacta amb PEP POBLET

TWITTER PEP POBLET