caeunlenfrdeitptrues

PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUSTpresenten: #enCantats


Cançons que tots tenim associades a veus masculines interpretades des d'un prisma femení, cançons d'autors i artistes com BILLIE JOEL, QUEEN, GOSSOS, MICHAEL JACKSON, PAU RIBA, STEVIE WONDER, BLAUMUT, ERIC CLAPTON i SUPERTRAMP entre d'altres en seran protagonistes, tots ells amb amb el segell ja consolidat del binomi PEP POBLET & NITO FIGUERAS a l'hora de revisitar els temes d'altres artistes i amb la maravellosa veu de TXELL SUST.

PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST


2013 va ser l’arrencada discogràfica dels projectes de PEP POBLET & NITO FIGUERAS, amb l’enregistrament de “Versió Original” en format de CD+DVD amb la gravació del concert a L’ATLÀNTIDA i que aquest concert va marcar tant la manera d’enregistrar com de presentar aquest format en directe.

2015 va ser l’hora d’enregistrar “Elles”, també en directe però en estudi davant de 50 persones, aquest cop amb la col.laboració de MONE i TXELL SUST en 2 temes del disc, gira que va durar 2 anys i que finalitzà el passat mes de novembre.

I arriba 2017 amb aquest nou projecte i aquest cop amb formació ampliada, s’incorpora, tant per l’enregistrament com en tota la Gira, TXELL SUST, per donar la màxima expressió als nous temes i arranjaments per aquest nou projecte #enCantats.

Disc enregistrat al llarg del mes de gener del 2017, als estudis SOUND CLUB de SALT de la mà d'en LLUIS COSTA.

#enCantats en directe va tenir l'arrencada amb una trilogía de concerts a L'ATLÀNTIDA de VIC , a la sala LUZ DE GAS de BARCELONA i a LES BERNARDES de SALT amb una rebuda excel.lent per part del públic que va assitir als concerts.


Video clip del tema "MAN IN THE MIRROR"


Crèdits #enCantats:

PEP POBLET Saxos (soprano, alto & tenor)
NITO FIGUERAS Piano, arranjaments & direcció musical
TXELL SUST Vocals

J&S FOTOGRAFÍA Fotografía
ADRIÀ CAYUELA Disseny
NON-HEMATOFOBIA videoclip
DAVID CONILL Realització i Direcció clip
JORDI AMÀRITA & IVAN RAGA càmares
NÚRIA VIGUÉ Etalonatge
JOAN PAULÍ Assistent
Enregistrat i mesclat a: SOUND CLUB (Salt/Girona) per LLUÍS COSTA gener 2017


"CORREN" enregistrat al estudis de ELPUNT AVUI / ENDERROCK TVContacta amb PEP POBLET

TWITTER PEP POBLET